onsdag 18 mars 2009

Det finaste jag har

skrutten med sin favoritnalle :)
Det finns ingen större kärlek än den man har till sina barn. Kevin är det absolut finaste som finns i mitt liv. Jag älskar honom mer än vad ord kan beskriva. Han är mitt allt den där lilla pojken, han kan göra mig frustrerad ibland och ibland tror man inte att man ska orka med men så ler han mot mig och mitt hjärta smälter.
Han är inne i en fruktansvärd trotsperiod och det är väldigt jobbigt men han är samtidigt i en väldigt go period. Igår mådde jag väldigt dåligt och satt vid köksbordet och åt lite macka. Så kom Kevin springandes, så sa jag "får mamma en puss?" i förbifarten. Halvvägs ut ur köket vände han och kom tillbaka och gav mig en puss :) Mys! Älskade lilla pojke om du kunde förstå hur mycket jag älskar dig!

Även om det var otroligt jobbigt när jag bodde själv med Kevin så saknar jag lite den tiden. Det var han och jag mot övriga världen. Jag kände mig stark i den situationen och jag visste att jag klarade det själv, det var kämpigt ibland men jag växte enormt med uppgiften. Nu när man är sambo igen så ger man efter lite för man behöver inte göra allt själv längre. Det finns någon där som hjälper mig upp när jag ramlar omkull och det är en trygghet som jag inte vill vara utan nu när jag har den. Att leva med Anders är härligt, varmt och underbart. Han är en underbar man som alltid ställer upp och är en underbar pappa för barnen och en underbar sambo till mig. Det var längesen jag kände så för någon så som jag känner för honom. Har nog faktiskt bara haft dessa känslor en gång tidigare...

Jag är lycklig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Idag ska jag göra en inlämningsuppgift i RoB som ska vara klar idag. Började med den igår men hann inte så långt för igår bröt min halsfluss ut igen så eftermiddagen och kvällen spenderades under täcket i soffan med hög feber och halsont.
Jag har bara pluggtid fram t.om 12 ungefär för då kommer Anders hem och ska skjutsa mig till stan för mitt möte. Men idag är det tyst och lugnt hemma fram tills dess. Kevin är på förskolan, Jennifer är hos farmor Jane och Anders på jobbet. Jag sitter och lyssnar på The Cranberries igen och försöker ta mig energi till att plocka fram böckerna...

btw, vad tycker ni om min nya header?
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer