lördag 28 mars 2009

Tidsbrist

Ja det har inte blivit mycket uppdatering här i bloggen den senaste veckan men det lider tidsbrist här hemma. Vi har kört på hårt för att hinna klart med Jennifers rum innan hon skulle komma hit igen och vi hann faktiskt klart i tid. Det blev dessutom väldigt bra och hon är riktigt nöjd och det är huvudsaken :)

Idag är det jobb som gäller för mig, 10-14. Sen efter jobbet ska vi iväg till Stavre men först in på Birsta centrum och köpa födelsedagspresent och jag ska köpa brickan på Åhléns som jag letat efter.

Imorgon är det en LUGN dag, inget planerat och det är underbart. Självklart måste jag plugga eftersom jag har prov nästa vecka igen men förrutom det är det lugnt och det är precis vad jag behöver.

Nästa vecka kanske sizz skulle komma hit och hälsa på. Det skulle vara kul :) Jag saknar min familj och mina vänner, vissa dagar mer än andra. Men samtidigt så trivs jag jättebra här uppe, det känns rätt och det tar ju ett tag innan man lärt känna folk. Men på tal om det blir det antagligen utgång med tjejerna på jobbet den 11 april, det skulle vara kul. Först middag hos Annika sen iväg till Kasinot :)

Men nu måste jag göra mig i ordning för jobbet.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer