torsdag 19 mars 2009

Framtiden

min snygga t-shirt jag fick av mikaela :)
och nästa vecka börjar roomservie igen!!


Nu vet jag vad jag antagligen ska göra de närmaste 4 åren av mitt liv. Igår var jag nämligen på möte hos studievägledaren, en jättetrevlig tjej som verkligen fick mig på toppen humör. När hon frågade vad jag tyckte om att göra och vad jag hade för intressen så kom hon med ett tips på en utbildning; Grafisk design och kommunikation. Hmm... verkar som jag redan haft den i tankarna :) Efter den här terminen saknar jag en termin med heltidsstudier så jag har nu sökt följande ämnen:
Svenska B, Engelska B, Historia A, Information och Layout B och Matematik B, detta är totalt 450 poäng så det kommer bli en tuff höst men jag ser fram emot den :)
Så när jag har läst dessa ämnen har jag äntligen mitt slutbetyg!! Och till våren ska jag söka in på Mittuniversitetet, till just den utbildningen som sedan är 3 år lång men det ska bli riktigt riktigt kul. Igår när jag satt och pratade om studierna med min studievägledare så kändes allt så bra och hon avslutade vårat möte med att säga "Du är på god väg nu Jonna" och gav mig ett stort leende. Snart är jag där! Efter mycket trassel, motgångar och sjuktid har jag snart mitt slutbetyg som jag kämpat för. Härligt.

Igår efter mötet åkte jag och älsklingen till Birsta för att köpa våra nya kaffekoppar (endast 10:-/st på CO) och även om de är rätt snygga så vill jag fortfarande ha mina Marimekko-koppar, men de får vänta för de kostar ändå 159kr/st och jag vill ha minst 4 stycken. För inom den närmsta tiden är det en massa födelsedagskalas och folk som ska komma och hälsa på.
Hur som haver, efter CO var vi in på Akademibokhandeln och köpte en fickkalender till Anders och sedan svängde vi förbi McDonalds och köpte en varsin McFlurry innan vi åkte vidare. Skulle svänga förbi Henke på BRL innan vi åkte hem men han var sjuk, rättare sagt hade han ramlat ner från taket och brutit 2 revben :-P klump!

Idag är det plugga till provet som gäller. Ska ringa och höra om jag kan skriva det på måndag eller tisdag nästa vecka. Den 30e har jag nämligen prov i RoB igen så kan vara skönt att få det andra överstökat så fort som möjligt. Sedan ska jag sätta mig och göra inbjudningarna till mammas 50-årsfest :)

Imorgon kommer pappa hem till Sverige igen! Hoppas han kommer och hälsar på snart. Har inte träffat honom på över 3 månader nu... Men tiden går verkligen fort. Saknar mina päron :(

Nu ska jag plugga, strax innan 11 ska Linda komma upp och lämna Jennifer så då blir det att fixa till lunch.





jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer