fredag 20 mars 2009

When she cries

Sitter och lyssnar på Andy McKee. Är han inte underbar så säg! "Africa" är helklart min favorit men nästan alla hans låtar (covers) är underbara bara för att han är så otroligt duktig på att spela gitarr.



Har suttit och pluggat ett tag nu och kände att jag behövde en paus. RoB är verkligen en struggle för mig känner jag, men man kan ju inte ha lätt för allt tyvärr. Jag är ingen teoretisk person och det är jag mycket väl medveten om, däremot har jag lättare för det praktiska och det är det jag tycker är så otroligt kul också :)

Igår var det en lugn dag, pluggande och en lugn middag tillsammans med familjen. Ikväll blir ungefär samma, bara ta det lugnt och vara. Imorgon är det jobb för mig, dock bara 3 timmar, på söndag ska jag däremot jobba 7 timmar. Får se om det blir något specifikt eller om jag går som resurs den här helgen också. Man får ganska mycket gjort när man går som resurs, man kan plocka och fixa vilket jag tycker är otroligt roligt. Älskar att fixa! :) hehe

Om ca. en timme landar pappa i Sverige!! Ska ringa honom direkt. Har bara pratat med honom en enda gång sedan han åkte till Thailand... måste ju börja tjata på att han ska komma upp och hälsa på :) saknar min pappa.

På tal om att sakna så skulle det vara riktigt kul att åka hem och hälsa på snart. Hade verkligen behövt vara med på genomgången i skolan på måndag men det går dock inte. Jag får försöka fixa uppgiften ändå (resten av klassen ska göra den tillsammans på genomgången). Man får testa sig fram helt enkelt.

Nu ska jag äta lite lunch innan jag sätter mig och pluggar mer RoB, sen ska jag gå och hämta Kevin på förskolan. Igår kväll när jag satt och pluggade hade han varit på riktigt myshumör, han hade suttit i Anders knä jättelänge och tittat på tv (det hör inte till vanligheterna att Kevin sitter i knä någon längre stund). När jag hade pluggat klart kom han och kröp upp i mitt knä. Vi tränar ganska mycket på tal just nu eftersom han varit ganska sen med talet och han härmade varje ord jag sa, det verkligen släppte för honom. Men han avslutar helst alla ord med "a", t.ex. "nalle" säger han "nalla" men det är nog för att det är så lika "mamma" och "pappa" vilket är de ord han använder sig mest av dagligen.
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer