tisdag 10 mars 2009

Halsfluss

Nu har vi åkt på halsfluss här hemma, både jag och Anders är smittade (eller rättare sagt så smittade han mig, viktigt att påpeka det :P). Så imorgon efter att vi lämnat Kevin på förskolan ska vi ner och få medicin. Så nu ligger vi här, uppkrupna i soffan med varsin laptop i knät och med feber. Nu tycker vi riktigt synd om oss själva hehe.

Idag under dagen har jag fått mycket gjort trots att jag känt av halsen mer och mer. Lite tavlor har kommit upp, det har dammsugits, rena sängkläder i sängarna, lagat mat, skrivit ut nya motiv till tavlorna m.m.
Kvällen avslutades med mys i soffan med mina killar och en stor skål med popcorn, Kevin var så mysig när han satt och matade mig med popcorn :) Ett till honom, ett till mig, ett till honom osv...

Imorgon ska jag göra klart PH-uppgiften sedan tänker jag bara ligga på soffan och trängas med min älskling. Hoppas vi blir krya fort för på fredag ska Jessica och Henrik komma förbi :) I helgen som var så flyttade ju de till Arbrå så nu är det bara 10 mil mellan oss, toppen! Så det blir nog ett par stökresor dit lite då och då.

Jag har skrivit klart min ansökan nu, den ska först skickas till Helena innan den går dit den ska. Sen är det bara att hålla tummarna.

Nu ska jag leta efter halstabletter i skafferiet.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer