onsdag 4 mars 2009

Sjuk igen

mammas plutt försöker klä på sig


Vaknade igår och kände att allt inte stod rätt till. Pluggade och tvättade på förmiddagen men märkte att det inte blev nå bättre. Anders kom hem på lunchen och mådde också dåligt så då trodde vi att det var magsjuka igen men han mådde bättre på kvällen medan jag bara blev sämre och sämre. Fick kramper i magen och mådde illa. La mig vid 22-tiden men hela natten har jag vaknat av kramper i magen.. har fortfarande ont men känner mig lite piggare nu när jag fått i mig lite skorpor och nyponsoppa.
Kevin är iaf frisk och kry och det är huvudsaken. Han var så mysig imorse när jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv (det får man göra ibland när man mår dåligt) så kröp han upp bredvid mig och gav mig en kram och en puss på kinden :) Mammas älskling!!

Jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar få något gjort här hemma. Har även en uppgift i programhantering som jag gärna vill börja med.

Den utbildning som jag vill söka på Mittuniversitetet är Grafisk design och kommunikation. Jag vet att det skulle passa mig utmärkt. Men fram tills dess att jag fått ihop mina sista poäng för att få ett slutbetyg så har jag hittat ämnen på komvux som jag vill/behöver läsa. Saknar fortfarande svB och för den där utbildningen behöver jag även engB så det är bara att hugga i. Så förhoppningsvis blir det deltid på BT och 75% studier till hösten, men det visar sig. Ska ta kontakt med en studievägledare först och främst och se hur jag bäst lägger upp studierna.

Men nu måste jag försöka få något i magen så den kanske mår lite bättre sen.





jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer