lördag 17 september 2011

Inte mindre

Kevins dagisfoto hösten 2009
Kevins dagisfoto hösten 2010



Jag har inte direkt blivit mindre pysselsugen det senaste dygnet kan jag lova. Har suttit och tittat runt på olika bloggar här på morgonen och därmed gjort mitt sug ännu större... Hoppas jag har möjlighet att komma iväg till förrådet idag så jag kan leta upp Kevins barnkläder och kanske påbörja lapptäcket :-) Det kliar så irriterande mycket i pysselfingrarna nu, haha.

På tisdag är det fotografering på lillemans förskola. Så fort korten är knäppta så längtar jag efter att få hem kuvertet med bilderna :-) Han har varit så fin på alla bilder, men jag har tyvärr inte tagit tag i det och fått upp bilderna nånstans. Skulle vilja göra nåt kul av alla bilder, men vet inte vad än bara. I år blir hans 4:e fotografering och innan det är klart så har det hunnit bli ett antal till, antagligen 14 st för att vara mer exakt. Vad gör man med totalt 18 kort från barnens alla år i förskola och skola. Det är ju inge kul att bara ha dem ligga i en låda? Måste fundera på det tror jag.

Nu blir det en dusch och sedan göra sig i ordning. Antar att gubben vill att jag ska följa med till tippen sen och slänga massa skräp.

Önskar alla en trevlig lördag!

kram

1 kommentar:

  1. hej. vi har köp ramar på ikea som man får i tre kort i varje, kul att sätta i varje barn i år efter år. Passar ju bra till er som har tre barn.

    SvaraRadera

Kommentarer