tisdag 13 september 2011

Minnen av mormor

Idag efter middagen tog jag en promenad i sällskap av mina älsklingskillar. Vi promenerade upp till hyreshusen som min mormor hade lägenhet i när jag var liten. Känns så konstigt att komma dit för jag har så många minnen runt omkring där. Ena lekparken jag lekte i som liten var borta och i den andra lekparken fanns inte min "karusell" kvar. Men det finns dock ändå många fina barndomsminnen därifrån. Minns mycket väl en gång när vi kom upp och jag tror att det var strax efter mammas födelsedag för i kylskåpet stod en tårta som mormor hade bakat (eller köpt, minns inte). En gång satt jag på en liten bänk i köket och tittade på när mormor stökade på i köket, minns inte riktigt vad hon gjorde men jag minns så väl att det kändes så härligt att vara i hennes sällskap. Mormor var väldigt speciell för mig även fast jag inte träffade henne så mycket. Vi brevväxlade och jag har kvar alla brev som hon skickade till mig. Jag var upp till hennes grav för någon vecka sedan. När jag är där kan jag "prata" med henne och det känns som att hon lyssnar, fast hon egentligen inte finns där. Jag saknar henne så enormt mycket och det känns så tråkigt att hon aldrig fick en chans att träffa Kevin. Älskar dig mormor

När vi kom hem från promenaden så stoppade jag lilleman i badet och sedan kröp vi alla tre upp i soffan och såg klart på filmen "Click" med Adam Sandler. Det är faktiskt en film som får en att tänka efter, att man alltid ska ta vara på tiden med sin familj. Det försöker jag verkligen göra, varje dag. Det finns inget bättre än att vara nära sin familj, umgås, mysa och bara vara. Ibland när Kevin sitter och leker kan jag bara sitta och titta på honom och hela kroppen fylls med en sån härlig varm känsla. Det där är min son, min fina och underbara son som jag älskar över allt annat. Man måste ta vara på de små sakerna, för det är nämligen de som gör livet så underbart att leva :-)

Nu ska jag försöka få min karl att sluta spela PS3an och istället kramas med mig i soffan.

Ta vara på era nära och käras alla steg i livet så du inte vaknar en dag och inser att du missat det allra viktigaste, nämligen vardagslivet.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer