måndag 19 april 2010

Give me some time please!

Kan någon beslutstagare snälla bestämma att det ska vara 48 timmar på ett dygn istället för 24? Jag hinner inte med mig med allt känner jag. Jag vet att det har varit mycket klagomål från min sida ang. tidsbrist den senaste tiden men aldrig kunde jag tro att jag skulle ha så här mycket att göra samtidigt. Men nu har jag precis ätit lunch så jag tar mig en paus i stressen för att orka med.

Idag på förmiddagen har jag varit till banken och fixat med företagsdelen där. Avtalet dimper förhoppningsvis ner i brevlådan imorgon :) Sedan har jag även varit ner i lokalen och mätt alla väggar och kikat lite extra på saker. Jag får antagligen nycklarna redan NÄSTA vecka :) :) :) Shit vad tiden går fort. Det är bara ca 6 veckor kvar tills jag ska öppna dörrarna till min butik. Helt otroligt rent ut sagt.

Helgen har gått alldeles för fort känner jag. Mamma har varit på besök och åkte hem idag på förmiddagen. Kevin har verkligen njutit av att ha mormor här som busar och myser :)

Jag återkommer med en bättre uppdatering senare.

Nu ska jag plugga lite innan lilleman ska hämtas, middag ska lagas, disken ska diskas, tvättstugan ska bokas, leverantörer ska ringas osv osv osv... :)

Trevlig måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer