torsdag 1 april 2010

Snart påsk!


Vi har vaknat till liv här hemma nu. Kevin sitter uppkrupen i Anders datorstol och tittar på film på datorn :) Han får vara hemma från förskolan idag eftersom jag känner att jag ändå inte kommer få något skolarbete gjort idag utan tänker koncentrera mig på att fixa här hemma osv. för ikväll (förhoppningsvis) bär det av hem till Uppland :) Jag hoppas Anders kommer hem i tid i eftermiddag annars får vi åka imorgon förmiddag istället.

Tack för alla lyckönskningar ang. mitt företag. Det värmer verkligen! Allt känns så spännande och jag har nog inte riktigt förstått att jag har fått en chans att förverkliga min livs största dröm. Det här ska bli så otroligt kul och spännande. Jag ser fram emot att få fixa i ordning inför allt. Tanken är att jag slå upp dörrarna till min fysiska butik redan den 12 juni. Så det kommer bli stressigt, speciellt med tanke på att jag fortfarande läser heltid i skolan och har en nedrans massa att göra där. Men skam den som ger sig ;) Det är bara att jobba på!

Idag tänkte jag lista alla samtal jag måste göra nästa vecka.. det kommer bli ett par stycken kan jag lova. Sedan ska det packas, tas promenader med hunden, lekas med Kevin m.m.

Dags att börja jobba...
Trevlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer