torsdag 15 april 2010

Okej..

.. det blev ingen färgning/blekning idag. Jag ska ta lite mer tid att fundera på det innan jag bestämmer mig. Möjligtvis blir det i slutet av maj istället, lagom inför öppningen av butiken :) Jag ville bara säga tack till alla som gav sin åsikt på facebook. Det var faktiskt flest JA - till färgning :) Kul! Nu måste jag ju testa det framöver. Ni som känner mig väl vet att när det kommer till mitt hår är jag inte speciellt feg :-P

Så vad händer idag nu då när det inte blev stan och frissan. Jag vet inte riktigt. Jag måste öva på mitt tal som jag ska hålla på kommunikationen imorgon, det är väl det enda jag har bestämt. Jag har stor lust att åka ut på Birsta i eftermiddag efter att jag hämtat skrutten.. men jag sparar nog det trots allt. Vi kan ha lite mamma-son mys hemma istället :)

Sen måste jag gå/cykla ner och handla. Vi har inget hemma till middagen eller lunch åt mig för den delen och jag börjar redan nu bli hungrig. Typiskt!

För övrigt måste jag ju berätta att jag nästa vecka ska skriva på kontraktet för lokalen + ha möte på banken. Nu börjar det hända grejer. Fan vad kul!! När allt det är klart får jag äntligen börja handla!! Jag har suttit och gjort hundratals (känns det som iaf) inköpslistor på allt från butiksinteriör till produkter jag ska beställa.

Ännu en ny leverantör är klar förresten; Interstil. De har bland annat de snygga jordglobarna som har blivit väldigt populära :)

Glöm inte att kika in här för att få en förhandstitt på produkterna i butiken!

Sist men absolut viktigast:
Jag vill skriva GRATTIS till min finaste vän Emma som idag fyller 25 år.
Grattis gumman!



Trevlig Torsdag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer