onsdag 16 juni 2010

Det går frammåt


Det blir lite mer och mer folk i butiken på dagarna nu. På en arbetsplats hade det pratats mycket om min hörna så de kom ner i två omgångar från samma ställe :) Skoj! Dessutom visade det sig att mina LP-skålar var omtalade, skoj!

Efter jobbet åkte jag och Anders in till stan för att kolla på en sak jag hittade på blocket. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Bild kommer sen!

Strax ska jag sätta mig i sovrummet och fundera på hur det ska fixas där inne. Jag är så enormt less på den gröna tapeten därinne så jag funderar på om man skulle ta och tapetsera om. Ja det tåls att tänka på iaf ;) Sedan vill jag helst få bort mitt fula skrivbord där inne. Eftersom jag alltid har med mig bärbara till butiken så använder jag inte mitt skrivbord på samma sätt längre. Nu vill jag helst göra om det till en pysselhörna istället. Jag vet att Anders kommer bli tokig på mig när jag säger det, men han visste vad han gav sig in på när han blev sambo med en inredningsgalen tjej :) hihi

Just nu längtar jag som en tok efter 3 saker;
nr1: min älskade son!! Jag avskyr att vara ifrån honom :'(
nr2: midsommar när vi ska åka hem till Östhammar för att träffa familj och vänner.
nr3: augusti, för då är det FORMEX!!!

Men jag försöker leva idag och tänker på hur underbart det är att jag äntligen är igång med min butik och jag faktiskt har uppfyllt en av mina största drömmar. Jag har bara fått en massa positiv kritik av familj, vänner och kunder, vilket känns jättekul. Alla tror på att det kommer gå bra, så vi får väl hoppas på att de har rätt.

Nu tvättstugan, promenad med hunden och sedan in till sovrummet och drömma sig bort :)

Imorgon väntar frukost med en massa företagssamma kvinnor från bygden. Det ska bli riktigt kul.

Godnatt på er!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer