fredag 18 juni 2010

Fredag

a real oldie, but a real goldie :)
(maria & jag - 2003 om jag inte missminner mig)


Har suttit på helspänn hela dagen och väntat på ett sms eller samtal från Uppsala. Men än så länge ingenting. Jag hoppas att allt är bra med mina vänner och att de äntligen har fått träffat deras nya familjemedlem :)
Minns det som igår när jag fick Kevin, vilken känsla! Man hade ont, är snurrig i huvudet (antagligen av lustgasen) och ville bara få ett slut på allting, men sen när man fick upp den där lilla fina människan på magen så stannade tiden. Jag kunde inte förstå att det var sant, att han var min.

Snart är den här arbetsdagen slut, väldigt snart ser jag nu på klockan. Sedan bär det av hem för en lugn och skön fredagskväll.. just what I need.

Idag bestämde jag mig iaf för att jag vill åka till ett ställe. Jag ska DIT! och jag vet exakt vem jag vill ha med mig dit ;) men det ligger i framtiden.. just nu ska jag koncentrera mig på att bygga upp mitt företag. Fan.. jag har ett eget företag. Shit vad vuxen jag har blivit. Skrämmande! och bara 6 år kvar till 30, Hjälp! hehe. No way, jag säger som Anders; jag är inte rädd för att bli gammal :)

Ha en underbar kväll ni fina bloggläsare.
Låt lyckan ta plats i era liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer