torsdag 10 juni 2010

Jag lovade ju...

.. att berätta vad man kan göra med järnvitriol.
Jag fick nämligen en idé när jag tittade in hos fina Josse (hon har exakt samma smak som mig!). Önskar bara jag hade hennes hus också :-P
Men hur som helst. Hon hade gjort en vägvisare och det tyckte jag skulle vara en rolig sak att ha i butiken. Och för att få den rätta "känslan" så köpte jag järnvitriol, (eller det fick faktiskt bli en bets med samma nyans, men strunt samma), som jag målade alla delar med. Detta blev resultatet;



Ber om ursäkt för mörk bild. Jag hade bara min iphone att tillgå då det är slut med batteri i digitalkameran (påminnelse åt mig själv; ladda batteriet inför lördagen).

Jag tycker att trä ger liv åt ett rum (eller en lokal i detta fall) istället för att ha det alldeles för strikt med vita/gråa väggar och svarta och vita ikeamöbler. Nej LIV vill vi ha :)

Så idag är det egentligen sista rycket innan öppning. Imorgon är det nämligen först skolavslutning för Jennifer på Dyket, sedan åker jag och Anders ut på Birsta för att handla det sista (bland annat fika inför öppningen). Sedan ska jag försöka hinna med att fixa i ordning mig själv lite också. Behöver en fredag med lite spa-känsla så jag är harmonisk i själen på lördag :) Nervositeten är så påtaglig att det känns som att jag kan röra vid den.. Hjälp!

Måste berätta en rolig sak också :) Jag har redan fått min första prao-förfrågan! Det är inte illa att få det innan man ens har öppnat :-P hehe.

Dags att sätta fart nu tror jag. Jag kommer bli TOKIG om inte leveransen kommer idag! TOOOOKIG! hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer