måndag 12 december 2011

En bild på mig och lilleman från hösten 2009.
Idag är det VAB som gäller. Lilleman har feber och hostar :-( Imorse när han vaknade kom han in och hade det tungt att andas, så jag funderar på om jag måste förnya hans astmamedicin (som blivit gammal). Han fick ju förskylningsastma när han var 1½ år... hua det var hemst. Minns den fruktansvärda känslan man hade då när man såg sitt barn kämpa för att andas, alldeles utslagen :-( Den natten spenderades på Astrid Lindgrens barnsjukhus med mask.. jag sov bredvid honom på britsen och han var alldeles kokhet. Jag hoppas för allt i världen att han aldrig blir så dålig igen. Därför skulle det kännas skönt att ha hans medicin hemma, för när man minst anar det så behövs den.

Lilla L är också hemma idag, hon har haft feber och är hostig. Men hostan verkar ha blivit bättre för jag och T har inte hört nåt på hela natten. Skönt! Hon sover fortfarande, lillgummsan, skönt att få sova länge en måndag :-) Stora L är på förskolan. Han ville absolut dit. Roligare för honom att få leka med kompisarna än att vara hemma med sjuklingarna.

Det verkar som jag måste flytta morgondagens möte IGEN, men så är det när man har barn som blir sjuka. Inte så mycket att göra åt... Känns också väldigt trist att lilleman har feber idag för det innebär att han inte kommer få vara med på luciatåget på förskolan imorgon :-( Han och jag får mysa på här hemma istället och ha lite luciafika. Jag får helt enkelt passa på att baka lussekatter idag när man ändå ska vara hemma.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

Önskar alla en trevlig måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer