tisdag 6 december 2011

Längtar tills det kommer mer snö så jag och Björn kan ge oss ut
i backarna igen....
Så där då, då var tentorna avklarade för denna kurs. Nu återstår det bara att se om man klarat dem eller inte.. hua! Hoppas vi får svar snabbt.
Imorgon är det på det igen dock.. då är det Excel-kursen som startar. Känns rätt okej ändå eftersom jag läst excel tidigare så jag hoppas att jag har lite nytta av det. Mitt möte jag skulle haft imorgon fick jag flytta, känns ju inge bra att missa första dagen på en ny kurs.
Torsdag är det också föreläsning men sen är det äntligen HELG :-)) Åhh vad skönt det ska bli! Första helgen på lääänge som man inte behöver plugga ihjäl sig på. Vet inte riktigt vad jag ska göra på fredagkväll dock för T ska på julfest med jobbet och inga barn har vi ju hemma så jag ska fundera på vad man ska hitta på.. antingen åker man väl och träffar nån vän eller så stannar man hemma och njuter av lite ego-time ;-) Båda sakerna känns ungefär lika lockande.

Nu sitter jag och väntar på att T ska komma hem så ska vi fara iväg till dollarstore en snabbis. Sedan hem och göra någon middag, sen ska jag försöka få upp sandsäcken som fortfarande står i hallen... hmm.

Ikväll blir det iaf INTE nå plugg :-) såååå skönt! Tänk vad underbart om man fixat de här tentorna idag, vilken befrielse det skulle vara. Bara ha excel-kursen att bry sig om enda till i mitten av januari när lia-perioden börjar. Bara 5 veckor kvar till den nu. Det ska bli så otroligt spännande, intressant, roligt och lärorikt att få vara på Permobil i 10 veckor.

Men nu ska jag ta och plocka lite innan T kommer.

Önskar alla en trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer