onsdag 7 december 2011

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra med saker och ting. Man funderar, klurar, grubblar och tänker på vad i längden ska vara bäst... men det är ju egentligen omöjligt att veta. Jag har nästan alltid varit en impulsmänniska och därmed låtit impulserna styra mitt liv, mer eller mindre. Många gånger har det blivit mindre bra och många gånger har det varit det bästa som har hänt mig. Så att göra en prognos för framtid utifrån detta är i stort sett omöjligt, valen skulle ändå ge en chans/risk på 50/50. Så helt enkelt får man utgå ifrån dagens "statestik" och göra valen utifrån dessa... känner mig lite vilsen just nu. Tycker inte om att känna så här, men det är en del av livet och det är jag väl medveten om.

Sitter i skolan nu och har grundkurs i Excel, känns ärligt talat lite som bortkastad tid eftersom jag läst Excel ett antal gånger tidigare. Men man lär sig väl något nytt förhoppningsvis ;-)

Idag när jag kommer hem måste jag ge mig på tvätten.. den bara växer och växer. Jag skulle även behöva svänga förbi Birsta city för att inhandla något vitt linne.. har mest svarta i garderoben av någon anledning.. :-P

Nej nu är det dags att köra igång igen.
Önskar alla en härlig onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer