fredag 11 september 2009

Äntligen fredag!


Inte för att det blir mycket till lugn och ro den här helgen då jag har jättemycket att göra i skolan.. men det är ändå skönt för egentligen finns det inga måsten.

Vi har precis kommit hem efter att ha tagit en promenad ner till förskolan med hundarna och hämtat Kevin. Sedan fick de busa av sig lite på gräsmattan, åh herregud vad de där två kan busa med varandra. Kevin tyckte det var jätteroligt och stod och gapskrattade åt hundarna när de jagade varandra :)

Nu ska vi alldeles strax börja med middagen. När Kevin sen har somnat ska vi ta en lugn kväll framför tvn och titta på "Män som hatar kvinnor", finally!! Har inte sett den ännu.. jag må då vara den sista i Sverige tror jag :-P Matilda, du vart som sagt inte sist ;)

Imorgon har vi ingenting planerat. Sååå skönt! Det är precis vad vi behöver, en lugn helg. Jag måste dock plugga men utöver detta har vi ingenting bestämt. Jag ska nog upp och ta en morgonpromenad imorgon igen, imorse blev det ingen för jag var sååå trött. Trodde jag inte skulle orka kliva ur sängen ärligt talat. Men imorgon har man förhoppningsvis sugit åt sig lite energi igen :) Btw så har mina morgonpromenader redan visat resultat, - 1,2 kg. Inte mycket att skryta med kanske men för mig ger det motivation, vilket är precis vad jag behöver.

Hoppas alla har en trevlig fredagskväll :)

Glöm inte att imorgon kväll kl.18 är det Lipstick Jungle :) Det får man inte missa!


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer