tisdag 8 september 2009

Biteline &

ny frisyr!

Idag har jag suttit hemma och pluggat på förmiddagen och strax innan Anders kom hem åkte jag iväg till stan för att klippa mig. Måste verkligen säga att jag har hittat min nya favoritfrisör, herregud vad roligt det var att klippa sig där. Perfekt på alla sätt och vis. Mycket trevliga, duktiga och lokalen (trots att den var liten) var mycket fin. Så nu är jag korthårig.. eller inte så där jättekort som jag har klippt mig förr i tiden, detta var lite mittimellan kan man säga. För kort för att sätta upp i toffs, men kan göra två småtoffsar på sidorna. Jag och min frisör började även smida lite planer på nästa projekt för mitt hår.. något som jag aldrig gjort tidigare, men det är alltid kul att testa på något nytt ;)

Efter frisören så gick jag ner på stan i väntan på att Anders och Kevin skulle komma in för att äta middag på Biteline. Då gick jag till Stadium och köpte Kevins nya vägg"tavla", nämligen en skateboard. Tycker det är så snyggt att ha sånna på väggen så det kanske blir en samling av dem i framtiden. När vi kom hem så ville han så klart testa att stå på den och helt otroligt nog visste han hur man skulle göra (ställe upp ena foten på och skjuta på med den andra), men det gick inge vidare och dessutom tyckte jag inte att han skulle försöka då han kunde ramla och slå sig. Men han låg på magen på den och sköt på med armarna, så kan man ju också göra :)




Har tagit en rask promenad på 20 minuter med Shira nu på kvällskanten, mycket skönt! Imorgon ska jag äntligen få komma iväg och simma. Det ska bli så härligt!

Men nu blir det mys med min Anders resten av kvällen.

jonna

3 kommentarer:

  1. supersnyggt! Vill se mer bilder på frisyren sen, hur ser det ut i bak till exempel ;)

    SvaraRadera
  2. Det kommer ;) Ska be Anders ta lite kort sen :P

    SvaraRadera
  3. Heej!! Gud va snyggt det blev. Du passar verkligen både i långt och kort hår. Jag har såå långt hår just nu jag borde också klippa mig men jag tappar sjukt mycket hår fortfarande. Det är såå roligt att läsa din blogg. Jag sitter inte så ofta vid datorn längre men jag läser när jag har tid :) Ha det så bra och ta hand om familjen. Många kramar från Frida och Mira

    SvaraRadera

Kommentarer