måndag 14 september 2009

Jobbigt ibland..

.. kan det vara.

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag, det blir ingen "dagens projekt" då jag helt enkelt inte hunnit med. Projektet är klart (det vart det redan igår) men jag hinner inte lägga upp det, så ni får helt enkelt vänta till imorgon. Men den som väntar på någonting gott... ;) hehe

Har dock hunnit med en massa annat idag; tvättat upp allt, pluggat, diskat, lagat mat, rastat hunden ett antal gånger, klippt Kevin, badat Kevin, myst med Kevin i soffan, bäddat sängen och vikt tvätt och städat badrummet. Jag är ganska trött nu känner jag.

Imorgon är det seminarie på historalektionen igen, det ska bli roligt :) Börjar 8.20 men slutar tidigt så ska nog åka direkt hem imorgon efter lektionen och sätta mig och plugga engelska. Sedan funderar jag på om jag ska simma imorgon eftermiddag/kväll då det är vuxenkväll på simhallen, känns som det skulle vara riktigt härligt. Är dock orolig för att den månliga veckan är på ingång och då blir det inget av det där med att simma tyvärr. Men imorgon bitti väntar min härliga morgonpromenad :) Jag ska ner de här sista kilona!! Jag ska ner till 52 kg igen!! Skam den som ger sig!!

Nu ska jag krypa ner under täcket med världens finaste man.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer