tisdag 15 september 2009

Helgplaner och..

... seminarium!


Seminariumet i Historia gick bra idag. Kände mig inte speciellt förberedd men jag var dock ändå en av dem som pratade mest. Måste ju visa att man kan ;) hehe

Efter skolan bar det av hem igen. Nu har jag precis stoppat i mig lite tonfisksallad till lunch så nu är energin påfylld inför lite studier. På schemat står engelska, historia och svenska.

På torsdag åker Kevin till Christer och blir kvar där till på söndag. Tanken var att han skulle dit första helgen i oktober men det funkade inte så bra med skjuts för Christer så vi fick flytta fram det hela istället. Därmed så är vi inte barnfria på våran 1-årsdag så den ska istället firas nu i helgen. På fredag kväll är det bara jag och Anders, då ska vi mysa och bara ta det lugnt tillsammans och på lördag kommer Jessica och Henrik hit. Då först ska vi ut och käka på restaurang (vi har inte bestämt vilken ännu men det lutar väl mot antingen Stekhuset, Victoria eller Brandstation) sedan bokade vi biobiljetter i söndags för att se "Flickan som lekte med elden". Det ser vi fram emot, ska bli riktigt kul att se den, för är den ens hälften så bra som "Män som hatar kvinnor" så är den bra ;)

Nu måste jag sätta igång med studierna om jag ska hinna med något idag. Om 3 timmar är det dags att hämta skrutten :)

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer