tisdag 8 september 2009

För ett år sedan...

... idag, så träffades vi för första gången.

Det var en halvt kylig september morgon som jag och syrran skulle åka till Skiathos i en vecka. Efter ha checkat in och köpt vatten till flyget så bestämde vi oss för att ta en sista cigg innan planet skulle lyfta. Så vi började leta efter rökrummet, vi gick fram och tillbaka utan att hitta på det så vi bestämde oss för att vi fick klara oss ändå så vi började gå tillbaka till gaten när vi plötsligt får syn på skylten "Rökrum". Glada gick vi dit och möttes av ett trångt rökfyllt (daah!) rum med en massa människor i. Vi trängde oss fram till mitten av rummet och där stod han (+ Henke så klart) och rökte. Vi började prata lite smått om hur äckligt det var där inne innan de gick. Han var så gullig tänkte jag innan jag släppte tanken.. han kommer jag aldrig se igen.
Tillbaka till gaten och en sista "kiss" innan det var dags att gå ombord. Då stod han där igen och skulle även han gå på toaletten :)


Om inte han också skulle till Skiathos hade vi nog aldrig träffats. Om inte syrran tjatat om att åka till Skiathos (trots att hon varit där bara 2 veckor tidigare) så hade vi nog aldrig träffats. Om inte de (Anders kompisar) varit oense om vart de skulle åka så hade de aldrig åkt till Skiathos och vi hade aldrig träffats. Om inte vi på måfå hade tittat en sista gång efter en resa till Skiathos hade vi aldrig träffats. Jag är otroligt glad att alla dessa "om" finns för jag är så glad att jag har träffat Anders och att vi idag delar våran vardag.

Älskar dig Anders!!



jonna

1 kommentar:

  1. Ja tänk vad ödet gör för oss =)
    Om inte "om" fanns, hade jag aldrig träffat F heller..

    SvaraRadera

Kommentarer