torsdag 10 september 2009

Familylife!


Provet i SvB gick väl hyffsat. Det var inte så många frågor men minst två frågor var på något som jag inte ens visste om att det stod om i böckerna. Så kände mig lite halvt bortkommen där.. Men nu är det gjort och det känns skönt.

När jag kom hem så åt vi lite middag, sedan gick Anders ut med Kevin och Shira så jag skulle få plugga i lugn och ro. Så har suttit med inlämningsuppgiften i Historia.. hjälp! Har skrivit ett A4 men det är jätteknepig uppgift och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det. Den ska som sagt in imorgon men nu är jag för trött för att fortsätta på det, inget blir bra ändå så jag får fortsätta imorgonbitti istället.

Nu på kvällskanten kom Mickan över så vi har suttit och pratat och ätit glass :) Imorgon ska vi vara hundvakt åt Sienna till på lördag. Mysigt med två hundar hemma. Tur är att Shira och Sienna går så bra ihop, även om Sienna nog tycker att det är jobbigt med Shira som vill busa hela tiden.

Själv ska man strax göra sig i ordning för sängen och krypa ner. Tänker ställa klockan för morgonpromenad imorgon men får se om man orkar upp. Har varit väldigt trött se senaste två dagarna, antagligen för att man inte är van. Det blir kanske bättre om man håller ut ett tag. Imorgon börjar jag inte förrän 12.10 så har inte så bråttom iväg, dessutom får jag skjuts så då behöver jag inte stressa. Måste ju även göra klart Hi-uppgiften imorgon.

Hoppas alla haft en bra dag!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer