torsdag 2 april 2009

Åh vad skönt




Är som minst godkänd på RoB-examinationen jag skrev förra veckan, om jag gör kassaflödesanalysen (som det var fel på vid prov-tillfället) har jag möjlighet till ett VG och det känns toppen. Antagligen blir RoB-examination 2 på måndag och det innebär att det bara blir plugg i helgen men på lördagkväll ska jag och älsklingen gå på bio och äta middag på Stekhuset. Love! Vi har nämligen barnfri helg den här helgen :) Det händer inte speciellt ofta så vi kände att vi behövde skämma bort oss själva lite då. Så på lördag blir det soooovmorgon för första gången på väldigt väldigt länge.
Tänk vad underbart det är efter man ha fått barn, man uppskattar verkligen allt sådant mycket mer då. Man tar tillvara på de små stunderna mer än tidigare och man uppskattar desto mer tiden man får med sin sambo :)

Jag hoppas verkligen att jag och Anders får möjlighet att åka utomlands till hösten, det skulle vara toppen. Det går resor den 7 september dit vi vill åka, det är dagen innan vi träffades för första gången. Det skulle vara riktigt roligt att stå där på terminal 5 och vänta på flyget nästan exakt ett år efter att vi träffades. Även om det inte är speciellt trevligt så måste vi så klart gå in i rökrummet på terminal 5 för det var där jag såg honom och pratade med honom för första gången. Men bästa på hela den resan gällande Anders var när vi var på väg hem och mellanlandade i Thessaloniki. På bussen tillbaka till flygplanet så stod vi bredvid varandra och våra händer snuddades vid, då gick ett pirr genom hela kroppen. Sedan kunde jag inte sluta tänka på honom under resten av resan hem.. Väl framme på Arlanda var jag rädd att han skulle försvinna i vimlet utan att jag skulle få en chans att veta något om honom, ett namn, ett nummer.. vad som helst som kunde ge mig chansen att ta kontakt. Jag behövde inte direkt oroa mig länge eftersom när vi stod och väntade på väskorna kom han och räckte över en lapp med sitt namn och nummer på :) Lite lätt generad blev jag och lämnade över mitt namn och nummer på en lapp. Min lapp har jag kvar, den kommer jag alltid att spara...

Nu står Kevins väska packad, han ska nämligen till Christer idag, eller de ska vara i Gävle hos Christian och Bea. Det tror jag Kevin kommer tycka är jättekul då deras yngsta son, Lukas, endast är några månader yngre än Kevin. De kommer nog busa på ordentligt tillsammans nu i helgen.
Så om ca. 1½ timme ska vi hämta plutten på förskolan sen bär det iväg neråt.

Nu ska jag göra mig i ordning och läsa lite RoB

Lägger in bilder på mina 2 senaste inköp (från i tisdags när jag var på Birsta med sizz). Jag kände att min garderob var alldeles för färglös. Mycket svart, grått och vitt vilket känns trist så här på vårkanten, så det fick bli kläder med lite färg :)


En ljusgul topp med 3/4 ärm. Tunn, mjuk och skön. 249:- från Bikbok.

randig, kortärmad topp med lös passform. 179:- från H&M
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer