tisdag 7 april 2009

Dreams

Jag har många drömmar, många väldigt avlägsna och andra inte lika långt borta... Numera är mitt motto "Don't dream your life, live your dreams" vilket jag tycker är ett väldigt bra sätt att se på livet. Jag har "övergett" mitt motto; "man måste satsa för att vinna", som har följt mig de senaste 8 åren för jag känner att numera handlar det inte riktigt om att satsa och vinna längre utan mer att ta tag i saker och fullfölja dem själv. Att hoppas på att man ska vinna är inte riktigt något man kan leva på som förälder, då gäller det mer att ta det säkra före det osäkra och istället kämpa för sina drömmar.

Jag har inte bara drömmar, jag har även mål. Vissa är själviska mål andra är något jag vill åstakomma tillsammans med min sambo och min familj. I torsdags när jag och Anders var på väg ner till Gävle för att lämna Kevin satt vi just och pratade om mål, saker vi verkligen vill göra. Tillsammans kom vi fram till ett mål som vi vill uppnå ganska snart. Det är ett äventyr som inte liknar någonting annat. Jag hoppas verkligen att vi kan komma i mål med detta inom en inte allt för avlägsen framtid :) Detta äventyr behöver lite research innan man kan planera allt för mycket och som tur är har jag en släkting jag kan prata med om detta ;) Som faktiskt har haft detta äventyr och är väldigt glad över det så jag hoppas att denna person kan komma med tips och hjälp på vägen.

Idag blir det inte speciellt mycket gjort för jag har en liten kille hemma med feber. Det var fullsprutt på honom på förskolan men eftersom han hade 38,1 graders feber fick han komma hem. Han ligger just nu och sover i sängen här bredvid mig :) Så när han har vaknat ska han få följa med ner i tvättstugan och plocka ur torktumlaren.

Inrednings-galen är jag just nu. Mer än vanligt, om det ens är möjligt :-P Vann en rolig grej på tradera här om dagen också. En string telefonhylla så med lite tur har jag fått hem den nästa vecka. Den kommer passa sig alldeles yppligt här hemma. Den på bild här nedanför...

Nu ska jag ställa mig och diska.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer