tisdag 28 april 2009

Det faller på plats

vänner

Denna fina poster på Vänner ska sitta ovanför våra dvdskåp i vardagsrummet. Vi ville ha en långsmal bild där ovanför eftersom skåpen är så breda. Vi hade lite svårt att komma överrens fram tills att vi hittade denna bild som nyligen släppts i detta format. Bilden är nämligen 158 cm bred och 53 cm hög :) Ram ska vi bygga själva, vi har dock inte bestämt vilken färg vi ska ha på den ännu eller hur bred den ska vara men det lutar väl mot att det blir en svart ram kan jag tänka mig :) Förhoppningsvis kommer affischen redan imorgon!!

Pluggandet igår gick förvånansvärt bra, det rullade på riktigt ordentligt och jag hann med 3 stycken inlämningsuppgifter på förmiddagen, sedan ägnade jag resten av dagen till att städa, diska och tvätta. Efter att alla kommit hem åt vi middag och sedan åkte Anders iväg och fixade sätet i bilen och nu är den klar för gimo-resan.

Jag har precis ätit frukost och sitter just nu och drar mig lite för att gå ner i tvättstugan för att hämta upp all tvätt, men det måste göras. Måste även springa över till grannhuset och titta om den tvättstugan är ledig så jag kan tvätta 60-graders innan vi åker till Gimo. Börjar få lite dåligt med rena strumpor :-P

Jag känner verkligen för att börja fixa i ordning i klädkamrarna i sovrummet. I den ena kommer det endast bli hyllplan så där kommer alla handdukar, sängkläder och dyligt förvaras, kommer få så mycket hyllplats (I love it). I den andra blir det hängskenor på ena sidan där vi kan hänga kläder, det är så himla högt i tak där så vi funderar på att göra 3 stycken stångar så kan man hänga sånt man använder väldigt sällan högst upp. Sist men inte minst kommer det vara hyllplan på den andra sidan i den klädkammaren och där kommer min skor och väskor stå :) Wonderful! Åhh jag vill sätta igång nuuuuuuu.....
Båda klädkamrarna ska målas vita, just nu är det någon gråvit färg som gör att det känns mörkt där inne. Sedan ska min underbara snickare sätta upp lampor i båda kamrarna :)

Men nu ska jag hämta tvätten.
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer