söndag 26 april 2009

Bongo bong




Ännu en gång har jag fått urinvägsinfektion.. sprungit på toaletten som en idiot.. irriterande! Men dricker citronvatten hela tiden så jag hoppas att det släpper snart.
Så det blev inget jobb idag, funkar inte så bra att sitta i kassan och vara kissnödig hela tiden. Det gör dessutom ont och svider...

Så idag istället för jobb blir det annat att göra mellan toalettbesöken. Ska försöka hinna med att beta av en eller två inlämningsuppgifter i Löneadministration och kanske någon i finansiering och kalkylering. Vill ligga lite före eftersom vi blir borta torsdag-söndag nästa vecka, då vill man inte behöva tänka på skolarbete utan bara slappa och ha det trevligt.

På torsdag när vi kommer ner blir det middag med pappa och farmor på Lyktan. Fredag ska vi fika med Emelie och då kommer även Christer för att hämta Kevin. Lördag är mammas 50-årsfest och på söndag bär det av hem men innan dess ska vi in till Uppsala och luncha med Emma och Rasmus :) Åh vad jag saknar dem där hemma...
Igår när vi var på väg ut till Henke och Stina satt jag och betraktade naturen utanför bilrutan.. Jag älskar detta! Här vill jag bo resten av mitt liv (eller iaf tills barnen är vuxna och klarar sig själva), jag trivs så otroligt bra här uppe och det är så fint och härligt. Även om jag bara bott här sedan i februari så har jag hunnit lära känna och träffa en massa underbara människor.
I love it here!



Men nu toaletten igen...

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer