onsdag 1 april 2009

Poker Face

Idag har inspirationen flödat ordentligt, idag var en "inrednings-dag" för mitt huvud. Det spelar ingen roll vad jag har gjort så har idéerna snurrat i huvudet. Först och främst har det varit Kevins rum i tankarna och nu vet jag äntligen hur jag ska göra där inne :) Har suttit och letat grejer på nätet halva dagen känns det som men jag har även hunnit med plugg och städning.

Några saker som ska inhandlas till hans rum är:
Plexiglas, bestå hylla, dino... vill inte säga något mer än så eftersom jag inte vill visa förrän det är helt klart och tanken och planerna är att det ska vara klart till hans 2-årsdag som är om cirka 1 månad. Ikväll kommer Mikaela över och vi ska då prata om tapeterna i Kevins rum. Med "nya" väggen var tanken att det skulle upp en fondtapet och jag vet exakt vilken jag vill ha; "Dino" från Sandberg men då den kostar 495 kr rullen så känns den ganska uteslutet, iaf just nu. Men finns det möjlighet till att få rabatt genom hyresvärden så kommer den nog med i tankarna igen. Annars blir det nog att måla där ändå och då har jag inte bestämt mig om jag ska ha en färg på hela väggen eller om jag ska göra randigt. Som sagt.. ska prata med Mikaela när hon kommer, hon är ju ändå målare så bättre respons på mina tankar kan jag nog inte få :-)

Hur som helst så är det mycket som ska inhandlas till hans rum och pengarna räcker inte riktigt till till allt som man vill ge sin plutt. Så jag "raggar" även pengar i födelsedagspresent till honom så alla som vill vara med och bidra till Kevins rum får gärna säga till :-) hehe

Strax kommer Anders hem efter ha hämtat skrutten på förskolan så då är det dags att börja med maten. Idag blir det "mammas kyckling" som är sååå gott. Vi har även middagsgäst idag då Jennifers kompis Alexandra är här och ska äta med oss. Det är riktigt kul med en massa barn här hemma :-) Tänk vad mysigt med en liten bebis till... ett syskon till våra busungar :-) Ingen bråtska men man vet ju aldrig när det visar sig att det blir fler ;-)

Nu kom mina älsklingar hem så nu ska jag pussa på dem.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer