måndag 6 april 2009

Monday again


plutten och jag mös i soffan igår kväll :)

Helgen är förbi, en härlig helg har det varit. I lördags var jag och Anders först till Stekhuset och åt en otroligt god middag sedan gick vi på bio och såg Fast and Furious. Den var faktiskt ganska bra trots de dåliga recensioner som den fått. Efter bion åkte vi hem och bara slappade. Men igår när det var söndag igen så kunde jag inte sluta längta tills vi hade hämtat plutten. Så igår var vi tur och retur till Gävle igen och hämtade våran lilla älskling och som alltid blir man så varm inombords när han skiner upp och slänger sig runt halsen på en när man kommer :)

Så igår när vi kom hem var det bara mys tills plutten skulle sova. Sen kom Mikaela och Andreas över och kollade på film. Vi började kolla på en riktig klassiker; Waterworld :) Vi hann dock inte titta färdigt så får se om de kommer över ikväll också.

Nu går jag och längtar att jag ska få börja fixa i ordning i pluttens rum. Anders ska spackla och Mikaela ska tapetsera sen får äntligen jag börja med mitt :) Det ska bli såå kul nu när jag vet hur vi ska göra där inne. Ska beställa lite grejer från Ellos idag så de hinner komma innan hans 2-årsdag. Vill verkligen att rummet ska vara klart till 100 när hans födelsedag kommer.

Nu har vi även bestämt hur vi ska göra med skrivborden i sovrummet. Då vi är 2 datornördar behövs ganska mycket utrymme för datorer m.m. Jag behöver dessutom yta för att kunna sitta och plugga. Innan hade vi tänkt ha ett enda långt skrivbord från vägg till vägg men vi kom fram till att vi ändå ville att det skulle kännas luftigt i sovrummet så nu får vi ett varsitt skrivbord i varsin ända av rummet. Det kommer bli riktigt bra och Anders gillade min idé denna gång :-P hehe. Får se när vi får tid att fixa detta.. det är som sagt ganska mycket just nu men jag ser fram emot sommaren när det bara är jobb som gäller. När man kommer hem då så behöver man inte tänka på skola, skola, skola! Men samtidigt kommer jag sakna det.. men förhoppningsvis blir det något liknande till hösten också.

Nu ska jag strax diska upp lite innan jag börjar förbereda inför middagen så det står klart sen när jag hämtat hem plutten från förskolan. Måste även ner i tvättstugan och hänga upp tvätten.


t.v Anders snickrar vägg :)
t.h Anders tog sig en öl på söndagskvällen :)




jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer