onsdag 8 april 2009

Live Your Life

Äntligen 2 sekunder av lugn och ro. Plutten ligger i sin säng här bredvid och gosar med nallen och jag får en stund framför datorn. Han somnar nog snart.. han var uppe väldigt tidigt så det skulle inte förvåna mig direkt.

Igår fick jag betyg på min examination i RoB och otroligt nog fick jag VG på den trots att det kändes som det inte gick bra alls. Har fortfarande 3 uppgifter kvar i den kursen sen börjar Löneadministration och Finansiering & kalkylering. Snart är skolan klar för den här terminen och sedan väntar heltidsjobb under sommaren... Vet inte riktigt hur jag ska göra till hösten. Jag har mina idéer, mina förväntningar och mina drömmar om vad som ska hända efter den här sommaren.

Jag har en dröm, en stor dröm, som jag funderade över igår och diskuterade med min kära sambo. Det är något jag verkligen vill göra och ska jag göra det så är det rätt tidpunkt just nu. Det skulle vara så otroligt underbart att få genomföra detta och skulle det gå i mål på riktigt så skulle det vara långt över mina förväntningar. Jag ska titta mer på det och fundera, diskutera och checka av allt... så får vi se sen :-)

Men först ska jag som sagt avsluta mina nuvarande studier så får vi se sen.

Idag blir det förhoppningsvis plugg då jag tror Anders inte blir borta allt för länge. Så jag hoppas jag hinner beta av 2 av de 3 uppgifter som är kvar i RoB. Men innan dess ska jag och plutten ta en promenad.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer