måndag 20 april 2009

Grillat - mums!

grillmästaren är igång med att grilla kyckling, majskolvar och champinjoner :-)


Idag har det varit en helt underbar dag. Skolarbetet har gått väldigt smidigt idag och allt har rullat på och det har varit väldigt roligt att plugga (det var ett tag sedan jag kände mig så motiverad). Sedan ringde min studievägledare mig och jag kunde få lite klarhet i saker och ting. Till hösten väntar alltså heltidsstudier, halvtid på distans och halvtid med lärarledda lektioner är det tänkt. Ska bli toppen att få ihop mina sista poäng så till våren kan jag börja läsa på universitetet om jag nu vill det (har inte börjat fundera på det ännu).
Så i höst ska jag läsa; Svenska B, Engelska B, Historia A, Matematik B och Information och Layout B. Historian och IoB ska jag läsa på distans är det tänkt medan svenskan, engelskan och matematiken blir på lektionstid på komvux. Det bästa med detta är att jag kan antagligen lägga upp mina lektioner så att jag har två heldagar i skolan sedan hemma resten av veckan och det är toppen.

Anders har lagt på sommardäcken och gjort bilen fin idag så nu skiner pärlan så fint ute på parkeringen :-) Ska bli skönt att åka ner till Gimo nästa vecka med sommardäcken på och slippa höra de där jobbiga ljudet från vinterdäcken.

När gubben kommit hem och även hämtat plutten så satte vi igång med dagens middag; grillning stod på menyn :-) Det var ruuuuskigt gott kan jag lova. Det räcker även till lunch för mig imorgon så jag är nöjd.

Nu sitter jag och slötittar lite på tv och väntar på att Anders ska komma hem från Christer...



jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer