torsdag 15 oktober 2009

Äntligen klar

Historiauppgiften är utskriven och jag känner mig därmed klar med den uppgiften. Den har faktiskt varit jobbigast hittills måste jag erkänna. Uppgiften i sig var svårtolkad, stor och svår att överblicka. Men jag hoppas att jag lyckats ganska bra ändå :)

Nu väntar en lugn stund med bara slö. Imorgon ska jag till skolan för att ha Historia-lektion och för att plugga. Åker in tidigt med Anders för att sätta mig och räkna matematik, den har blivit lite lidande nu när jag koncentrerat mig på Historian så jag får ta igen det lite imorgon istället.

I övrigt för dagen; ja vad ska man säga? Jag "unnade" mig ett glas med coca cola zero till middagen idag. Vi gjorde hemmalagad pizza och det är sååå gott med cola till pizza. Men det var ett glas och inget mer. Det som finns kvar i flaskan får min kära sambo dricka upp när han känner för det :)

Imorgon är det äntligen fredag, då kommer Emma och Rasmus. Vi har så mycket att prata om. Det blir ostbricka och sällskapsspel imorgon kväll. Åh vad kul det ska bli!!

Om 2 veckor bär det nog av söderut för mig, alldeles själv ska jag åka. Jag har lov då, men skolböckerna kommer följa med så klart. Det lutar nog mot att det blir en smålandsresa :) Det är spännande. Känner mig lite "elak" som lämnar sambon med båda barnen några dagar, men det vet jag att han klarar galant. Det är en chans i livet som väntar mig den veckan och den tänker jag ta. Jag ska få träffa min morfar!

Nej nu ska jag titta klart på Arn. Riktigt roligt att titta på den filmen nu när man läser om just den tidsepoken både i Historian och i Svenskan.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer