tisdag 20 oktober 2009

Tidsbrist

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men fan alltså, tiden räcker inte till. Jag blir tokig!

Har suttit hela dagen med matematikböckerna framför mig och har inte kommit så långt som planerat. Studierna blev avbrutna när de ringde från förskolan också.
Lillskrutten hade ramlat och slagit sig riktigt ordentligt över munnen, han blödde, var blå och svullen. De tyckte jag skulle komma och hämta honom och ta honom till tandläkaren på en gång för att se att allt var okej. Så fick det bli.
Väl där så tittade de lite snabbt på tandköttet och sa att framtänderna hade flyttat sig lite, men jah behövde inte oroa mig så mycket. Det skulle nog lägga sig ganska snart trodde de. Skulle han däremot få en liten "finne" på ovansidan av framtänderna, på tandköttet, kunde det vara tecken på en infektion och då skulle de bli tvungna att rycka bort framtanden/framtänderna. Så det återstår att se vad som sker. Måste dock ringa hans försäkringsbolag imorgon och berätta om vad som hänt, ifall att det blir något i framtiden. Lika bra att vara på den säkra sidan.

Väl hemma från tandläkaren fick skrutten mat och han åt bra så han hade nog inte allt för ont i munnen. Sedan har det varit mys i soffan och tittat på "aporna" tills han blev nerbäddad i sängen. När han hade lagt sig kröp jag själv upp i soffan och tittade på lite serier med min kära sambo och nu sitter jag här en stund. Ska lägga mig i tid ikväll eftersom det blir en tidig morgon imorgon :/ Svenska på förmiddagen sedan blir jag nog kvar i skolan och pluggar ett par timmar, eller så åker jag ner på stan och sätter mig där. Plugga blir det oavsett, jag har räknat ut att jag har bara 45 vardagar kvar innan den här terminen är över och det är mycket som ska hinnas med på de dagarna så det finns ingen tid till vila direkt.

Projektet:
Idag fick jag ett bakslag i och med att jag drack lite julmust och åt lite chips. Mitt behov gick inte att stoppa. Dumt! Jag tror det är redan i affären som jag måste stanna upp och säga till mig själv; "Jonna, du behöver inte de här chipsen. Du kommer inte stilla ditt behov med dem oavsett hur mycket du äter. Så det är lika bra att du låter bli". De som finns kvar i påsen är jag alldeles säker på att min sambo räddar mig ifrån, så det behöver jag inte oroa mig för ;)

Nu är jag trött och längtar till sängen. Men ska nog lätta mig och läsa den sista antologitexten innan jag gör mig i ordning för att sova. Älskade säng!

go'natt
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer