måndag 5 oktober 2009

Lillskrutten & lite planer



Om någon/några dagar är tanken att jag ska dra igång mitt nya projekt, men detta kommer vara större än tidigare projekt. *truuuumvirvel* Jag ska börja skriva min allra första bok!! Taaadaaa! Det ni ;) Det kommer inte bli den typiska romanen utan det är två projekt som går hand i hand, ni kommer kunna följa båda projekten härifrån bloggen. Jag tar mer än gärna emot synpunkter, åsikter och kommentarer på projekten längs vägen. Jag har inte satt något slutdatum på boken, det är nog ett projekt som kommer omarbetas många gånger innan jag kommer bli nöjd och vågar skicka in det till något förlag. Det andra projekten kommer väl egentligen aldrig bli klart, någonsin, men det kommer att begränsas av boken de första (4-8 månaderna). Vet inte riktigt hur lång tid det ska omfattas ännu, men vi återkommer dit senare.

Allt känns så nytt och spännande. Speciellt med tanke på allt jag kan vinna i och med detta. Jag ser fram emot att dra igång på riktigt, just nu kör jag bara lite psykisk peppning så jag är redo när det verkligen är dags. Är ni spända? Det är iaf jag, det här är något jag drömt om i hela mitt liv. Skriva har jag älskat t.om innan jag lärt mig att skriva (då tvingade jag helt enkelt någon annan göra det åt mig).

. . . . . . . . .

Idag har jag varit i skolan och skrivit engelskaprovet, det gick inge vidare ärligt talat. Glömde en massa ord, som jag visste att jag skulle göra. Är usel att komma på översättningar när jag känner mig stressad. Men nu är det gjort och jag hoppas jag blir godkänd.

Annars har jag storstädat Jennifers rum idag så det är rent och fint när hon kommer på fredag och ska fira sin födelsedag i helgen. Nu sitter jag och väntar på att Mickan ska komma förbi så ska vi planera inför lite tapetsering här hemma + en liten roadtripp som hon och jag förhoppningsvis kan göra en helg i november :)
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer