onsdag 21 oktober 2009

Hihi så roligt!

Det är så mycket roliga nyheter som kommer hela tiden :) Den ena efter den andra ramlar in och man blir bara gladare och gladare! Senast nu, för en liten stund sedan, fick jag veta att en vän hittat tillbaka till sitt ex. Det är kul! Jag hoppas verkligen att det funkar för dem och att de blir lyckliga :)

Idag i skolan hade vi mycket trevligt på sv-lektionen, som vi nästan alltid har. Det är så roligt att gå i en klass med så många trevliga tjejer. Mycket diskussioner och prat blir det, vilket är roligt. Imorgon ska vi kanske ses för första gången med diskussions-gruppen, det ser jag fram emot. En massa tjejer som pratar om allt tillsammans. Precis vad en tjej behöver ;)

Efter lektionen åt vi lite lunch tillsammans innan jag åkte ner på stan. Nu är jag äntligen hemma igen, ska läsa lite ur en av mina klassiker (svenska-uppgift) och sedan knalla ner för att hämta skrutten på förskolan.

Ikväll blir det tv, för ikväll är det en massa bra serier :) Härligt!

Projektet:
Jag har en rejäl svacka i det nu. Vågen står still, det har inte blivit så många morgonpromenader och jag har även druckit läsk! Inte bra, inte bra alls. Dags att ta nya tag och ge fan i allt det där och börja med promenaderna igen. Tyvärr är man så omotiverad i detta väder. Ska försöka komma ner och simma sen när det lugnat ner sig i skolan.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer