torsdag 1 oktober 2009

Frost

lillskrutten på väg till förskolan i sin nya jacka och stora blåa ögon :)

Idag när vi vaknade här hemma så var det minusgrader utomhus. Burr! När jag sedan tittade ut såg jag frost på grannhusens tak.. Anders fick även skrapa rutorna på bilen innan han for iväg. Idag är det kallt. Jag ska gå upp på vinden och leta upp en varmare jacka innan jag far iväg till skolan. Tror även att jag måste leta upp en mysig mössa att ha på mig. Funderar på att inhandla en sån där "Bad hair day"-mössa, det skulle passa bra på mig ;) Har alltid "bad hair day" känns det som, hehe.

Men nu strax måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för dagen. Sedan ska jag sätta mig och läsa ca. 100 sidor i Historiaboken också :/ Har tre stycken uppgifter i Historia framöver, alla tre ska vara 3-6 dataskrivna A4:a. Hjälp! Så måste verkligen sätta fart med dem, det kommer nämligen ta en jäkla massa tid känner jag på mig.

Ikväll ska jag få lite egentid från familjen. Jag ska som sagt till Mikaela på Mary Kay-party. Det ska bli riktigt roligt. Hon som ska hålla i det ringde mig igår och ville bekanta sig lite, det tycker jag var väldigt trevligt, speciellt när det är någon man inte känner sen tidigare. Hon lovade även mig att jag skulle få köra lite "silky hands", de är bara bäst! Man blir len som babyhud på händerna, en underbar känsla kan jag lova.

Nej nu måste jag sätta fart.
jonna

1 kommentar:

Kommentarer