lördag 31 oktober 2009

Tillbaka!

tiden går så fort.. Kevin blir 2½ nästa fredag den 6 november
Här på bilden är han bara 6 dagar gammal :)

Det blev lite sämre med uppdateringar än vad jag hade tänkt från början. Är väldigt trött och har nu även fått feber, inte direkt vad jag hade planerat men sånt är livet.

Sitter numera hemma vid min egna dator, hemma! Underbart att vara hemma kan jag lova er. Borta bra men hemma är alltid bäst. För mig är det speciellt så. Jag är en riktig hemma-person. Älskar att vara hemma. Det finns inget bättre än att krypa ner under sitt egna täcke i sin egna säng. Så enkelt är det :)

Nu undrar ni säkert hur det var att träffa min morfar för första gången i hela mitt liv. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska svara på det... Självklart var det jättekul att äntligen få träffa honom men känslorna var lite delade måste jag erkänna. Det var en konstig känsla att plötsligt stå där utanför hans dörr och sedan kliva in i hans hem, en främlings hem. Få en kram från en helt främmande människa som hela tiden kallade mig "lilla söta gumman". Jag visste inte hur jag skulle tilltala honom. Thorsten eller morfar? Spelar det någon roll? Hela situationen var ganska bisarr men samtidigt så har man undrat över den här dagen, fantiserat om den, längtat efter den, gruvat sig för den... Nu har den dagen både kommit och passerat.
Jag har träffat min morfar, en gång iaf. Vet inte om det kommer bli fler. Det återstår att se.

I övrigt så var Smålandsresan trevlig. Hotellet var mysigt och rummet var stort. På onsdagen träffade jag även på Evamy, hon kom och gick förbi precis utanför min morfars lägenhet. Världen är liten :) Alva är iaf minst lika söt i verkligheten som på kort!

På torsdagen åkte vi norrut igen. Jessica och Henrik släppte av mig i Vällingby och Christer eftersom jag skulle åka med honom och Peter upp till Tönnebro på fredagen så det passade bra. Vi åt lite middag sedan somnade jag på soffan som en stock efter ha tittat på "The proposal". Riktigt rolig film :)

Igår fick jag äntligen träffa mina underbara älsklingar! Som jag har längtat och saknat. Kevin lös upp med hela ansiktet och kastade sig i famnen på mig. Underbara lilla skrutt. Sedan blev han jätteglad när han såg Christer så det var bra :) Det var väldigt jobbigt att bara få pussa och kramar honom några minuter innan jag satte mig i bilen och åkte hem med Anders. Men imorgon får jag hem min skrutt igen, finally! Så imorgon ska jag mysa hela eftermiddagen med honom. Jag tänker skita i allt annat.

Idag har vi varit till Birsta för att inhandla det sista inför renoveringen av hallen som har påbörjats. Imorgon kommer Mickan och gör det hon är ruskigt bra på; att tapetsera. Sedan på kvällen imorgon kommer det bestå av att sätta upp alla grejer på väggarna igen. Men det ska bli så härligt med en nyrenoverad hall, det behövs kan jag lova.

Sedan är det vardag igen.. pust och stön. Då kommer stressen tillbaka. Magkatarren har hållt sig någorlunda okej under veckan men jag får käka medicin ett tag framöver och hoppas det håller sig borta sen också.

Jag återkommer med bilder sen när jag fått dem skickade till mig.

Projektet:
Har legat på is över "lovet". Nya tag blir det på måndag när det återgår till vardag igen.



jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer