söndag 4 oktober 2009

Ett år

Idag har jag och Anders varit tillsammans ett år. Det känns som längre faktiskt, men det är "bara" ett år. Idag ska vi ta det lugnt, njuta av varandras sällskap och mysa med knärten :) Till middag blir det smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng. Mums!

När jag träffade Anders förändrades mitt liv väldigt mycket. För första gången på över 2 år kände jag mig riktigt älskad, och det kändes som om någon verkligen brydde sig om mig. Jag är så glad att syrran övertalade mig att åka till Skiathos, utan den resan hade jag aldrig träffat Anders. Vårat första möte är något väldigt speciellt som kommer leva med oss resten av våra liv. Men det var inte förrän idag (för ett år sedan) som han kom ner till Gimo och hälsade på mig och de riktiga känslorna väcktes till liv. Det var en sådan underbar känsla när fjärilarna i magen väcktes till liv igen och man blev lite blyg och pirrig. Aldrig kunde jag tro att personen jag träffade i rökrummet på terminal 5 på arlanda skulle visa sig att vara denna underbara människa som jag idag delar mitt liv tillsammans med.

ps. glömde ju berätta om i fredags. Anders skjutsade ner Jennifer till sin mamma och när han kom hem så sa han att han mötte reklambudet i trappen och undrade om jag kunde se efter vad det var som kom. Så jag gick och öppnade dörren för att se efter och där i brevlådan stod det en stor fin röd ros inslagen :) Så romantiskt!

Jag älskar dig Anders.

puss puss
din Vippa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer