torsdag 18 februari 2010

Äntligen!


Äntligen har jag kommit på vad jag ska skriva om på mina två uppsatser som ska skrivas den här terminen. Jag hade valt ett ämne på en gång men var tvungen att lägga ner det pga tillgången av material. Vilket var lite trist men nu har jag iaf hittat något annat som faktiskt är väldigt intressant.

I både svenskan och historian ska jag koncentrera mig på slutet av 1600-talet och 1700-talet. I historian ska jag analysera upplysningsidéerna och i svenskan ska jag göra en jämförande rapport på Voltaire och Rousseau. Spännande!

Jag är jättetrött nu känner jag. Dagen har varit väldigt lång. Först matematik mellan 8.20 till 11.20. Sedan en snabb lunch med Sabrina för att sedan åka till stan och simma. Sedan tillbaka till skolan för Svenska. Hem, fixa gröt till skrutten, laga mat till mig och Anders (eller Anders lagade faktiskt den), pussa på skrutten, bädda ner skrutten, äta middag, spela skipbo... Ja nu vill jag bara sova! Ska bara vänta in min fina som är ute med hunden först, sedan kan jag krypa ner under täcket.

Min fina Anders klarade CE-uppkörningen idag! Wiihooo.. GRATTIS älskling!!
Nu är det bara YKB kvar sedan är han färdig yrkesförare :)

Fasiken vad trött jag är.. nu ska jag sluta skriva på detta tråkiga inlägg.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer