onsdag 24 februari 2010

Magsjuka

Natten mellan måndag och tisdag åkte jag på magsjuka.. inge kul alls. Jag höll på att svimma i badrummet så Anders fick halvt som halvt bära mig tillbaka till sängen. Hemskt!
Idag mår jag som tur är bättre, träningsvärk i magen, trött och dåsig men en klar förbättring från igår.
Jag missade en heldag med studier igår och idag kommer jag nog inte heller få så mycket gjort känner jag. Har bokat tvättstuga också men jag vet inte om jag orkar springa upp och ner för en massa trappor...
Imorgon i skolan är det tänkt att jag ska hålla ett tal på 5-15 minuter. Har skrivit kanske ½ A4.. jag hoppas jag piggnar till lite mer så jag orkar skriva klart det tills imorgon.

Nu hoppas jag på att skrutten slipper magsjuka bara.. Anders var dålig förra måndagen och så tog det en vecka innan jag vart dålig. Kan det då vara samma magsjuka? Konstigt med så lång tid i mellan tycker jag... Aja hur som helst så gick det ju över ganska fort men jag föder hellre barn 2-3 gånger om än har magsjuka!

Nog talat om det. Igår fick jag hem mina fotografier som jag hade framkallat så nu ska de sättas upp på min inspirations-tråd :) Massa fina bilder!

Hoppas ni alla är friska och krya där ute i kylan.

Jag återkommer senare idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer