onsdag 24 februari 2010

Ps. I love you ♥



Jag har legat nedbäddad i sängen och tittat på "P.S I love you" på datorn. Älskar den filmen! Perfekt sak att sysselsätta sig med när magen inte mår någe bra och jag inte riktigt klarar av att röra så mycket på mig än. Försökte äta lite strips men det ville sig inte riktigt. Ställde mig på vågen imorse innan jag duschade. Jag hade tappat två kilo sedan i söndags... dock åt jag ganska bra igår trots magsjuka. Men längtar nu tills Anders kommer hem med knäckebröd och ost som han lovade att köpa till mig :)

Det bästa med magsjuka är iaf att man inte är ett dugg sugen på att röka och det är ändå dags att sluta nu tycker jag. Så det är ju liksom lika bra att sluta nu när man snart hållt upp i två dygn :) Så jag tror bestämt att jag från och med nu ska vara en icke-rökare.

Men nu hoppas jag att jag aaaaldrig någonsin mer behöver ha magsjuka!! För fyy fan för den sjukdomen rent ut sagt. Inte bara för att jag har emetofobi utan också för att det är bara såå grymt obehagligt att ha magsjuka och varje gång jag mår illa är jag livrädd att mitt illamående ska komma tillbaka. För jag tror inte jag skulle klara av tre år till med det.. nej usch.. det var hemskt.

Men nu ska jag sluta tänka sånna negativa grejer. Lyssnar istället på härliga The Pogues :) och låter ett leende pryda min läppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer