onsdag 17 februari 2010

mitt liv...


.. kan ta en total vändning det här året.
Den 4 mars ska jag på ett möte som kan komma att förändra i stort sett hela mitt liv beroende på vad som sägs på det mötet. Jag ser både fram mot det och är samtidigt ganska rädd... Det är både en dröm och något som jag fruktar samtidigt. Konstigt..
Jag vill inte tala om för mycket innan jag vet mer om vad som kommer att ske, men jag kände att jag verkligen behövde skriva av mig lite.

Nu står Anders med disken och Kevin sitter i soffan och äter gröt. Han har varit på mycket konstigt humör senaste dagarna men nu verkar det börja vända. Skönt :) Ikväll ska han få mumsa på en munk medan jag och Anders äter en varsin semla. Vi tar det idag istället eftersom vi inte hade tid eller lust att åka ner på Ica igår :P

Imorgon är det dags för skolan igen för mig och Anders har uppkörning för CE. Jag vet att han kommer fixa det alldeles galant :) Sedan är han i stort sett klar.. ut på praktik i fyra veckor sedan hoppas vi på att han får jobb ganska snart. Han har verkligen varit skitduktig under sin utbildning, jag är ganska imponerad med tanke på hur mycket han avskyr skolan, hehe.

Globen Kaxig
Åh vad jag älskar den här lampan!
Jag skulle vilja ha minst två stycken :)

Hoppas ni alla får en trevlig onsdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer