tisdag 27 januari 2009

Birsta och illamående

Igår kväll började jag må illa, fruktansvärt illa... Vet inte vad det var, vaknade iaf i natt och mådde bättre men nu på morgonen har magen känts väldigt konstig. Men mår iaf bättre nu :) Avskyr att må illa och jag vet vad jag talar om! Illamående är det värsta som finns.

Plutten ligger och vilar en stund nu och snart kommer Anders hem på lunch. Efter han har slutat jobba ska vi åka ut till Birsta och slå ihjäl lite tid, inte så svårt direkt :-P Kanske tar en sväng in på Ikea och börjar kolla på lite grejer till nya lägenheten :)

Har ringt barnomsorgen idag, Kevin står i kö så får vi se sen hur väl placeringsdatumet passar in i planeringen. Jag talade om när vi skulle flytta och allt så de hade planeringsmöte på torsdag och då skulle hon kolla närmare. Ingen bråtska än kanske men kan vara skönt att veta att han har en plats.

De ringde från Östhammarshem idag också, det verkar som det kan vara fuktskador i min lägenhet. De skulle titta närmare på det, varsågod sa jag, jag är ju ändå inte hemma förrän om 2 veckor så de får härja hur mycket de vill. Aja, det visar sig vad det kan vara.

Alarmet började ringa. Varför stänger han inte av det?
Jag knuffar på honom. "Stäng av då." "Va?" frågar han yrvaken.
"Oj, jag måste kommit åt musik-knappen" säger han och stänger av musiken.
Han kryper upp bakom mig och lägger armen runt min midja.
Jag känner hans andetag i nacken, jag kramar hans arm.
Det blir kallt när han kliver upp och jag drar täcket högre upp så
bara ansiktet syns. Jag ligger och halvslumrar när jag hör honom
komma tassande på tå fram till min sida av sängen.
"Nu går jag till jobbet vippan, vi ses på lunchen" och sen kysser
han mig på munnen och ger mig en puss på pannan.

Det är de små detaljerna som gör det där lilla extra

jonna

1 kommentar:

  1. hehe aa.. men jag har en fredrik här som kommer peppa mig mer än jag vill tror jag till att komma iform igen :) Sen så har jag blivit vän med en annan som precis fått barn så vi tänkte träna tillsammans! Hoppas det funkar :) Just nu bryr jag mig inte om vikten, mer att få alla kroppsdelar någorlunda fasta igen ;)

    SvaraRadera

Kommentarer