måndag 26 januari 2009

Impulser

Sitter hemma hos Anders i Sundsvall nu. Vi fick en impuls igår så jag och plutten åkte med upp hit. Skolan kan jag ju sköta ändå så det spelar ju ingen roll var jag är någonstans. Så nu blir vi kvar här uppe i 2 veckor, så härligt! Sen när vi kommer till Gimo igen är det miljoner saker att göra men det är en sista kraftansträngning.

Plutten mår bra nu och springer runt och busar för fullt. Själv har jag jordens huvudvärk som inte vill ge med sig... Men det blir nog bättre om ett tag, kanske ska ta en alvedon till snart.

När Anders kommer hem från jobbet ska han ta med Kevin ut och åka lite pulka och då ska jag plugga. Ska försöka plugga ikapp lite så jag ligger lite före. Tanken var att jag skulle gjort det förra veckan men eftersom jag var sjuk då så blev det inte så mycket av den varan.

Var in på BT igår och pratade med Andreas. De hade ringt från BT i Birsta och det lät visst positivt och personalansvarig skulle ringa mig :) Jag hoppade och skuttade av lycka, så härligt det skulle vara om jag fick jobb där. Så nu är det bara att hålla tummarna!

Allt faller på plats, underbart.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer