torsdag 29 januari 2009

Pretty Woman

Igår så intog jag och Anders soffan och kollade på Pretty Woman, vilket klassiker det är. Underbar! Tack älskling för att du tittade på den här girl-movie'n med mig :)

Skrutten vägrade frukost imorse så nu sover han en stund, antar att han inte sovit klart och därför inte var hungrig, han drack bara en mugg med mjölk. Men om 30 minuter kommer Anders hem på lunch och då hoppas jag att han äter.

Kan inte sluta fundera på nya lägenheten. Har miljoner idéer i huvudet på hur vi skulle kunna ha det. Hittills är jag nästan klar med Kevins rum, vardagsrummet och hallen. Men fortfarande många rum kvar att fundera på... Sen ändras idéerna med tiden också, man kommer på något nytt och man får ny inspiration. Men det är så kul.

Igår gjorde jag fredagens inlämningsuppgift i Personaladministrationen. Man skulle göra en SWOT-analys av sig själv och först stod det bara still i skallen men efter en stund så släppte det och då var det riktigt roligt. Satt där och drömde mig bort lite.
För er som inte vet vad SWOT är så står det för; styrkor (Strengths), svagheter (Weaknesses), möjligheter (Opportunities) och hot (Threats). Företag använder sig av denna analys när de ska beskriva nuläget (styrkor och svagheter) och göra en bedömning av framtiden (hot och möjligheter). Men nu skulle vi alltså göra en sådan analys av oss själva och vad vi vill göra i framtiden och hur vi skulle ta oss dit.
Om det är något jag tycker om att göra så är det just det; fundera på framtiden, vad jag vill göra och hur jag ska ta mig dit. Det som var svårt med detta var att bestämma vilken av mina möjliga framtider jag skulle välja att analysera. Det blev min absolut största dröm, en dröm jag vill göra allt för att förverkliga. Men det ligger ett par år framåt i tiden, men varför inte planera redan nu? Det brukar underlätta ;)

Nu ska jag diska och sedan börja fixa laxen till lunchen.

jonna

1 kommentar:

  1. Hej tjejen....du verkar vara en lika stor "sucker" på inredning som mig :)

    här är ett länk tips..mucho skoj och leka med

    http://room328.se/

    kramis/Todi

    SvaraRadera

Kommentarer