torsdag 8 januari 2009

Morgonpromenad


Idag var första dagen på 3 veckor som jag vaknat till alarmet. Idag gick jag nämligen med Jennifer till skolan, kändes skönt med en morgonpromenad så det kommer jag nog göra om :-)

Imorgon bär det av hem till Gimo igen, det känns lite kluvet. Ska bli skönt att komma hem och komma igång med vardagen igen men kommer sakna Anders och Jennifer så otroligt mycket. Från att ha varit med varandra varje dag till att inte se Anders på 2 veckor, hemskt! Men jag har miljoner saker att göra så tiden går förhoppningsvis väldigt fort.

Idag är det 4 månader sedan jag träffade Anders för första gången. Tiden går fort men det känns som det var mycket längre sen. Det har hänt mycket på dessa 4 månader, mycket bra saker för en gångs skull :-) Jag känner mig så otroligt lycklig.

Idag händer det inte så mycket. Ska packa det mesta inför hemresan bara. Men nu först ska jag lägga mig i soffan och läsa lite ur "Exit Kalahari" som Henrik fick i julklapp av mig julen 07. Den är riktigt spännande. Låg i badet i nästan en timme igår och läste :)

Hoppas alla får en bra torsdag!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer