onsdag 21 januari 2009

En väldigt jobbig natt

Min stockholmsresa blev väl inte riktigt som jag hade trott att den skulle bli. Kevin var mycket sjukare än vad jag trodde så på eftermiddagen ringde vi till sjukvårdsupplysningen som tyckte att vi skulle åka till Närakuten på Brommaplan. Så dit bar det iväg vid halv 8. Där fick han andas in medicin i en mask och efter 2 sånna omgångar så var det fortfarande inge bra, klockan var då över 21. Det slutade helt enkelt med att de skickade oss med remiss till Astrid Lindsgrens barnakut. Där fick vi sitta och vänta i 2 timmar innan vi kom in, Kevin var jättetrött och somnade i soffan i väntrummet, sen sov han från och till hela tiden. Han fick andas in sån där medicin i 2 omgångar till och det hjälpte lite och strax efter 3-tiden på natten fick vi åka hem, det enda vi egentligen fått veta är att han hr en virusinfektion som satt sig på luftrören och gör det tungt för honom att andas.
Så han fick samma medicin utskriven som han fått på sjukhuset så vi ska strax klä på oss och gå ner och hämta det. Själv måste jag åka hem till Gimo... Jag har en massa plugg att göra och har dessutom själv gått och blivit sjuk; feber, hosta och halsont. Toppen!

Den här natten har varit jobbig, men han verkar lite kryare nu på morgonen. Sov ändå till halv 10. Men hostar som tusan och det vill inte riktigt ge med sig. Men han verkar inte ha någon feber och det är ju bra. Nu sitter han uppkrupen i soffan med sin nalle och nappen i munnen :) Mammas älskling.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer