måndag 28 juli 2008

1 timme

Kvar tills det är dax för mig att gå till bussen. Ska öppna bistron idag :S jiiks! Har bara gjort det en gång tror jag (funderar) kanske inte ens en gång! Aja, som Matt sa är det ju bara att följa listan, men glömmer jag något så är det ju inte hela världen.
Markus fyllde år igår så han sa att han kanske skulle komma förbi med tårta på jobbet, mums! Det hoppas vi på så klart ;)

Är lite glad så här på morgonen, ställde mig på vågen och den visade 58,8 kg. Det känns så underbart att se resultat. Och jag kom faktiskt i ett par gamla byxor här om dagen. Ett par vita tajta, korta saker som jag köpte på stan en gång tillsammans med Maria. Minns det så väl för det var hon som fick plocka ihop en outfit till mig och då blev det de där vita byxorna och en röd topp med vita prickar :) (piiist, det är storlek 36 på de byxorna). Nu har jag fått mer inspiration till att fortsätta vara duktig och röra på mig så vågen fortsätter åt samma håll. Blir så glad att det äntligen börjar visa lite resultat. Men det är inte bara att jag behöver gå ner i vikt, jag behöver träna min mage. Det är där problemet sitter helt enkelt. Så det är den som är mitt stora projekt just nu.

Men hur som helst så måste jag hoppa in i duschen nu och sedan äta frukost. Fil med crunchy, mums!



kevin på furuvik med moster & morbror


/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer