onsdag 9 juli 2008

Idag är det onsdag.


Så idag ska jag åka till Gävle. Såå nervös :/
Får se om jag skriver nåt ikväll, beror på.

det vackraste jag vet :)



Hur som helst. Igår hände det mycket här hemma. Först på morgonen var vi ner till vårdcentralen med Kevin eftersom han har haft några utslag som inte vill ge med sig men nu verkar de börja gå tillbaka.
Sen kom syrran hit, vi snackade skit, spelade wii och lekte med Kevin. Mamma tittade förbi en stund, och även Henrik innan han åkte hem efter jobbet.
Fick även mina lådor från ikea igår (eller jag hämtade ut dem, de har legat på posten sen förra veckan). Riktigt nöjd, dock saknades några delar till en förpackning så måste ringa dem idag om jag hinner, annars får jag väl göra det imorgon.

Klippte även killarna igår, det behövdes kan jag lova. Båda såg ut som två troll :) Men nu är de korthåriga och fina. Jag ska klippa mig den 24e är det tänkte men jag jobbar säkert då så jag får flytta på den tiden.

Det är verkligen mycket jobb nu här framöver, men fr.o.m 1 augusti har jag ledigt!! Då ska jag ta det lugnt kan jag lova! Möjligtvis försöka ha någon slags semester innan skolan börjar. Vill gärna åka till Sundsvall så får se om pappa kan ställa upp på det denna sommar :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.

ps. Nu står vikten hånande på 60,1kg och har gjort det sen i förrgår. MORR!

Hoppas alla får en trevlig onsdag!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer