måndag 14 juli 2008

Du är så söt

Det vackraste jag vet!

En blandad dag, minst sagt. Har haft en underbar dag med min son, han är det finaste som finns. Vi har varit och lekt i lekparken, lekt här hemma och även träffat på Meja nere på torget (framtida färstmön). Det är sött att se så små barn tillsammans.

Sen annars har det inte varit någon toppen dag. Är så trött på att hela tiden komma i kläm mellan mina familjemedlemmar. Det är nog ingen av dem som gör det medvetet men ändå är det lika jobbigt för mig. Allt har blivit så fel, sorgligt, speciellt nu när man själv har barn så blir ens familj det viktigaste som finns och när det är på det här sättet så krossas mitt hjärta. Alla ens drömmar om en stor kärleksfull familj är borta...

Men jag har som sagt min lilla plutt, min underbara lilla kille som är den finaste som finns. Hans skratt värmer hela min kropp. Kommer sakna honom när han börjar på dagis..

Imorgon ska jag antagligen träffa min Emma. Åh vad jag saknar dig gumman! En promenad runt vårat lilla Gimo skulle vara härligt så jag hoppas vi hinner med det.

Hade en jättetrevlig dag med Maria i stan i lördags. Herregud vilket konstigt folk som springer löst hahaha. Vi fick ju iaf ett gott skratt (sickacykel) ;)

Igår var jag hos syster och bror, åt middag, fixade min "pinne" och övningskörde med Henrik. Idag får vi gratta dem till tillökningen, en liten kisseunge som vi ska försöka träffa i helgen när "mormor" ska sitta hund- och kattvakt. Så sööta de är de små.

Men nu ska jag nog försöka ringa min syster som förhoppningsvis har tid att svara i telefonen :)

Godnatt!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer